rhy.fi
ML jäsenrekisteri

Alla metsästäjäliiton viesti Digilehdestä jota varten tarvitaan sähköpostiosoitteet. Jatkossa Seura saattaa myös jakaa ei-julkisia dokumentteja samassa palvelussa. Käy rekisteröitymässä alempaa löytyvän ohjeen mukaan, ja päivitä tietosi, varsinkin sähköpostiosoite
Huomaa, tarvitset tässä Metsästäjäliiton jäsenkortista jäsennumerosi (ei metsästyskortti/riistanhoitomaksu) ja osoitteesi postinumeron.
Uusi digilehti – sähköpostiosoitteet päivitettävä jäsenrekisteriin


Metsästäjäliitto alkaa julkaista uutta Jahtiuutiset-digilehteä.

Sähköpostitse toimitettava digilehti tulee ainakin alkuvaiheessa sisältämään yhden isomman mielenkiintoisen metsästykseen liittyvän jutun, useampia pienempiä metsästysaiheisia juttuja sekä uutisia metsästysrintamalta. Luvassa on myös videomateriaalia.

Koska digilehti lähetetään liiton jäsenille linkkinä sähköpostitse, on tärkeää, että seurat lisäävät ja päivittävät jäsenrekisteriin kaikkien jäsentensä sähköpostiosoitteet. Näin varmistaa jäsenyyteen kuuluvan edun, eli kiinnostavien juttujen kolahtamisen sähköpostilaatikkoon myös Jahdin printtilehden ilmestymisten välillä.

Jäsenrekisteriin kirjautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.metsastajaliitto.fi/jasenrekisteri

Tänä vuonna sähköisiä Jahtiuutisia julkaistaan kaksi kappaletta, 6.11. ja 18.12. Ensi vuonna julkaistaan useampia digilehtiä viiden printtinumeron lisäksi.

Päätoimittaja
Panu Hiidenmies


rekisteriohje1

  1. rekisteriohje2
Tutustu rhy.fi
Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua
Ylös